«

»

Nov 26

Een scheepslading werk

Eigenlijk post ik nooit bedrijfsnieuws. Maar misschien is het toch eens tijd te vertellen waar ik allemaal mee bezig ben. Zo kunt u ook zien hoe veelzijdig mijn werk is. Dus, hierbij een lijstje met opdrachten van de maand november:

Een verhaal over het Schip van de toekomst voor Scheepsbouw Nederland Magazine.

Voor de Maritieme en Offshore Carrièrekrant een artikel over het project ikonderzoekwater.nl.

Zeven interviews voor de Maritieme Carrièregids.

Voor de Scheepvaartkrant een verhaal over het verslepen van de Limonadefabriek, het onderzoekscentrum Marin en een interview met Xander Bezuijen van Stichting Meander.

Een indringend interview met een 21-jarige ex-ama die nu illegaal in Nederland is voor de Viva.

Voor Uitvaart Vakblad een artikel over de opruimactie van een Joodse begraafplaats in Amsterdam.

Voor het bewonersblad MiddenIn van woningbouwvereniging de Kombinatie een interview met de medeweker project participatie.

Een dagje mee met de Bliksemstage voor het businessblad van FC Utrecht Guts4Glory.

En intussen ook nog vijf nachtdiensten voor het ANP en tien dagen bij BNR. Ik mag wel zeggen, november was een topmaand! Heerlijk gewerkt, van mij mogen er net zoveel opdrachten komen in december, januari, februari, maart, april… Doe maar heel 2012!

2 comments

 1. Evert Sulman

  Goed bezig!! Heb je deze wens al aan onze aller Sint doorgegeven?

 2. Hans veldman

  Dag nicht,
  Zie ik dat jij een verhaal heb geschreven over de Limonadefabriek (d.w.z. Het verslepen daar van). Laat ik daar een paar jaar geleden gerekend hebben aan de afmeerkrachten voor dat nieuwe restaurant, en de krachten op de verbindingen tussen de drie lange bakken die samen het platform vormen waar het nieuwe restaurant op is gebouwd.
  Dat ding is ontworpen door een buro in Zwolle waar iemand werk die in Hasselt woont en die mij kende. Hij wist iets van constructies, en ik dan weer van golfkrachten/zuiging van schepen en de afmeerkrachten.
  En zo is dat gekomen.
  Ligt ie der nog?
  Of is’tie al losgevaren door een dicht langs de oever passerende duwvaaart. De zuiging in dat kleine haventje bij streefkerk was n.l. de maatgevende situatie.
  (Overigens heeft ons skûtsje ook jaren domicilie gehad in Streefkerk aan de Lek)

  Je oom uit Hasselt

Comments have been disabled.